Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A megyei II. o. ifjúsági bajnoka Szegvár

1 886

2004. június 12-én befejeződött labdarúgásban a 2003/2004. évi bajnokság. Az eredményeket, helyezéseket a Szegvári Napló ugyan ismertette, – de Tisztelt sportot kedvelő szegváriak engedjék meg, hogy annál valamivel bővebb tájékoztatást adjak.
Az elmúlt bajnokságban három szegvári csapat vett részt. Közülük a serdülő és felnőtt csapat az elvárásoknak megfelelően végzett. Csak titokban remélt, kiváló eredményt ért el viszont az ifjúsági csapat. 16 csapatból 1 vereséggel, magabiztos teljesítménnyel végzett az első helyen. Ilyen kiváló eredményre – biztosan volt – nem emlékszem a szegvári labdarúgásban.
Első helyezésük már csak azért is figyelemre méltó, mert a játékosok fele serdülő korosztályú.
Az első helyezést elért csapat névsora:

1. Vigh Csaba
2. Vigh Imre
3. Keller Tamás
4. Horzse Csaba
5. Bugyi Imre
6. Bugyi Balázs
7. Bihari Zoltán
8. Fazekas Zoltán
9. Bakó Zoltán
10. Bakó Gábor
11. Máté Attila
12. Szécsényi Gergely
13. Dobai János
14. Ember Béla
15. Kovalcsik Ignác
16. Benedek Dávid
17. Tóth Dániel
18. Szín Dániel
19. Szűcs István

A csapat edzője: Szécsényi András, aki NB II-es játékos múlttal és „D” típusú edzői okmánnyal rendelkezik. Csapatát, csapatunkat nagyon jó szakmai érzékkel, emberi hozzáállással készítette fel folyamatosan a bajnoki mérkőzésekre.
Meg kell még említenem Ágoston János és Holozsai Albert nevét. Ők is részesei az eredményeknek, hiszen részt vettek a ’86, ’87-es korú labdarúgók nevelésében, – azok előkészítő és serdülő csapataikban.
Bajnoki évzáró a „Castellum” Étteremben volt 2004. június 26-án a labdarúgó szakosztály részére.
Ekkor volt az „éremkiosztó” is, mely alkalomból a nyilvánosság előtt is gratulál és további sok sikert kíván a Sport Klub vezetősége, a CSLSZ főtitkára és a labdarúgást szerető szurkolók, szponzorok a játékosoknak és edzőnek. Kívánjuk, hogy a szorgalom, a kitartás és pontosság továbbra is párosuljon tehetségükkel, aminek eredményeként még sok örömöt szerezhetnek a szurkolóknak, a falu lakóinak.
Végezetül a Szegvári Sport Klub vezetősége – a labdarúgók nevében is – megköszöni a bajnoki évzáróval kapcsolatos kiadások szponzorálását a Szegvári Puskin Tej Kft.-nek, a – Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetnek és a Castellum Étteremnek.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató