Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újra indul az Én ezt tudom!

977

Idén, a soron kívüli Tisza témájú pályázat után, ezennel a szegvári Művelődési Ház dolgozói újra meghirdetik a szokásoshoz hasonló módon zajló, tehetséggondozó programsorozatot, képzőművészeti kategóriákban. Várjuk a szegvári és Szegvár környéki, vagy Szegvárra szívesen jövő távolabbi alkotókat, akik bemutatkozási lehetőségre vágynak, és ezért tenni is hajlandók! 
Szívesen látunk tárgyalkotó művészeti ágakban (festészet, grafika, szobrászat, fafaragás, stb.) próbálkozókat, jeleskedőket, akik szeretnének bekerülni egy bővülő alkotókörbe, és ezzel együtt megmutatnák magukat. 
Az egyéni bemutatkozók 4 kiállításon szerepelhetnek, így a kiállítható alkotások személyenkénti száma a jelentkezők számától függ. 
Kérjük az érdeklődőket, elérhetőségüket adják meg a (63)364-816, vagy a (20)568-7920 telefonokon, illetve az edit.56@freemail.hue-mail címen Nagy Sándorné programfelelősnek, aki a továbbiakról részletes tájékoztatást ad, és a kiállítások egyeztetését bonyolítja. Jelentkezési határidő 2006. szeptember 30.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató