Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A Művelődési Ház szeptemberi programajánlatai

0 331

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


„Itt van az ősz, itt van újra”

Mindig nagy izgalommal készülünk az Egyesített Közművelődési Intézmény munkatársiként is a szeptemberre. Több oka is van, hiszen egy érdekes programokkal, és igazi jó élményekkel teli nyarat zárhatunk le, s közben a rendszeres tevékenységek és az újabb rendezvények időszaka kezdődhet a tanév megkezdésével.

– Szeptember 2-3.: A Tűzköves Színjátszó kör a budapesti Rákoscsabán vendégszerepel.
– Szeptember 2.: a Belevaló klub a szentesi Lecsófőző versenyen játszóházazik.
– Szeptember 4.: Alapfokú Művészeti Iskola tanévnyitója
– Szeptember 8 és 10.: Kiállítás-megnyitók a Kastélyban
– Szeptember 10-20.: az „Én ezt tudom” I. Nemzetközi Tisza pályázat kiállítása a szerbiai Törökbecsén.
– Szeptember 15-25.: Indián nyár Montenegróban
– Október 3-6.: VIII. Drogellenes és egészségmegőrző programsorozat.
– Október 7-8.: Népzenei minősítő régiós és országos szinten.

Hastánc Klub vasárnaponként 17 órától a művelődési házban Kulbertné Fúvó Andrea lelkes vezetésével zajlik. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Figyelem: a nagy sikerre való tekintettel a Falunapokon, augusztus 19-én az esti hastáncbemutató után a kastély épületében hastánc házat tartanak Korsós Mónika (Mindszent), Rácz Éva (Szentes) és Kulbertné Fúvó Andrea (Szegvár) hastánc csoportvezetők.

A Vármegyeházán és a Művelődési Házban szeptember 8-tól Simon Miklós – Festmény és tűzzománc kiállítása és Barkos Beáta – Tűzzománc kiállítása tekinthető meg. 
Október 21-én szegvári fotósok kiállítása.

Tengerparti nyaralás Montenegróban

Csány egy helység a Montenegrói tengerparton, mediterrán éghajlattal és tiszta tengervízzel. Kirándulás helyszíne: Csány (Čanj). Időpont: 2006. szeptember 15-25-ig.
Utazás: Légkondicionált luxusbusszal. Szállás: 2-3-4 ágyas (tus/WC-s) szobák. PANZIO MONTENEGRO**. Ellátás: Félpanziós (reggeli, vacsora).
Az ár tartalmazza az utazás, szállás ,félpanziós ellátást és az idegenforgalmi adót, de nem tartalmazza az utasbiztosítást.
A szeptemberi ár: 41 400 Ft. Mindent tartalmaz csak a belépőket nem és a költőpénzt. Érdeklődni és jelentkezni lehet: (30)91-20-976 (15 óra után). 
Jelentkezési határidők: (Foglaló: 20000 Ft / fő). Fizetési határidők: szeptember 10. Program lehetőségek: Bar, Petrovac, Budva, Kotor, Lovcen, Skadari-tó és a Kék- barlang hajó kirándulások és a gyönyörű táj. Belépők kb. 40 € / fő.

Őszi kirándulás Sopron és környékére, Bécsbe

2006. október 21-23. Utazás: Légkondicionált luxusbusszal. Szállás: 2-3-4 ágyas (tus/WC-s) szobák. Vakáció vendégházak Pihenőháza Sopronban. Ellátás: Félpanziós (reggeli, vacsora). Részvételi díj: Felnőtt: 19 000 Ft / fő. Gyermek: 16 500 Ft / fő, amely összeg tartalmazza: utazás, szállás, ellátás.
Program: Nagycenk, Fertőd, Sopron, Kismarton, Schönbrunni kastély. Érdeklődni és jelentkezni lehet:
Telefon: (30)9120-976 (15 óra után), vagy a (63)364-816 telefonszámon, illetve a szegvarekimuv@freemail.hu címen.
Jelentkezési határidő: 2006. október 5. (Foglaló: 5000 Ft / fő).
Fizetési határidő: 2006. október 10.

Bevásárló út indul Szabadkára

2006. október 14-én reggel 5.15 órakor. Részvételi díj: 2000 Ft. 
Érdeklődni és jelentkezni Kovács Ildikónál lehet személyesen, vagy a (63)364-816-os telefonszámon a részvételi díj befizetésével 2006. október 11-ig.

A nagy sikerre való tekintettel október 28-án 18 órakor Mindszenten a Tisza Művelődési Házban bált szervezünk a vajdasági Martonosi Révész együttes közreműködésével. 
A báli programban szerepel a Lisette Collection esküvői ruhabemutató. A vacsora sültek és sütemény. A részvételi díj: 2500 Ft. Jegyelővétel és helyfoglalás a szegvári Művelődési Házban is Kovács Ildikónál, illetve a szegvarekimuv@freemail.hucímen.

Szalvador Dali kiállításra szervezünk buszos kirándulást.
Szombaton, szeptember 2-ától, a szegedi Fekete házban tekinthető meg a Dalí kiállítás 117 rajza, grafikája, illusztrációja, és akvarellje. Hétfő délután Szegedre, a Fekete házba érkeztek Salvador Dalí alkotásai. A nagyközönség számára a hétvégén, szeptember 2-án, szombaton délelőtt 10 órakor nyílik meg a katalán művész kiállítása, amelyen 117 Dalí által készített rajzzal, grafikával, illusztrációval, akvarellel és néhány személyes tárggyal találkozhatnak a látogatók. 
Különleges ajánlatként, a tárlaton láthatóak lesznek Dalínak gyémánt- és rubintűkkel karcolt légies rajzai Trisztán és Izolda szerelmi történetéről, illetve az Országos Széchényi Könyvtár is kiállít a Fekete Házban a Dalí-alkotások mellé másik 15 eredeti irodalmi művet, amelyekhez Dalí készített grafikákat. A szeptember végéig nyitva tartó kiállítás idején jelképes Dalí-bajuszt éppen úgy vásárolhatunk majd, mint az egyik cukrászdában Dalí fagylaltkehelyhet. Egy étteremben a művészről elnevezett menüt fogyaszthatunk, vagy éppen sétálhatunk a tárlat idejére már jelképesen át is keresztelt Dalí utcán. 
A kiállításon újdonság lesz a családi jegy: 3 fő 2 ezer forintért mehet be, a diákjegyek pedig mindössze ötszáz forintba kerülnek majd. A kiállítás rendezője, kurátora Papp Katalin, Szegedről Budapestre elszármazott művészettörténész. A múzeumlátogatásra autóbuszt indítunk! Szeptember hónapban. Érdeklődni és jelentkezni Kovács Ildikónál lehet személyesen a Művelődési Házban , vagy a (63)364-816-os telefonszámon, illetve a szegvarekimuv@freemail.hu címen.

Újra akkreditált drámajáték-vezetői tanfolyamot hirdetünk 2006. őszére. Kísérjék figyelemmel plakátjainkat!

Vegyék igénybe szolgáltatásainkat, rendezzék a Művelődési Házban családi eseményeiket. Igényeljék asztalainkat, székeinket rendezvényeikre!

Az Életmód Klub az alábbi időpontban tarja foglalkozását gyermekfoglalkoztatóval egybekötve: szeptember 7. és 21. Várunk minden érdeklődőt!

Színjátszó felnőttek figyelem!
A lóvá tett menyasszony címmel a Tűzköves Színjátszó kör Rákoscsabán mutatkozik be. A Művelődési Házban a környékben egyre ismertebbé váló Tűzköves Felnőtt Színjátszó kör a foglalkozásokat heti rendszerességgel hétfőn 18 órakor tartja. Ha van kedve, Ön is csatlakozhat.

A Művelődési Ház nyitva tartása:

– Hétfő: 9- 20 óráig
– Kedd: 11-20 óráig
– Szerda: 9- 20 óráig
– Csütörtök: 9- 20 óráig
– Péntek: 14-20 óráig
– Szombat: ZÁRVA
– Vasárnap: 15-20 óráig

A hivatalos nyitva tartástól eltérni csak a Művelődési Ház munkatársaival egyeztetve lehet. Kérjük szíves megértését!

2006-ban, mint már bizonyára tudják a Teleház létesült a Művelődési Házban a Kurca Völgye és a Fiatal Gazdák Országos Szövetsége közreműködésével. Az eMagyarország pont bővült ki gépekkel és szolgáltatásokkal.
Érdeklődjön személyesen a lehetőségekről! Kérjük, hogy óvja a berendezéseket, s erre figyelmeztesse társait is!
A Művelődési Ház nyitva tartási idejében vehetik igénybe szolgáltatásainkat!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 
Érdeklődjenek személyesen, vagy a (63)364-816-os telefonon, mely most már üzenetrögzítőként és fax-készülékként is működik. A Művelődési Ház e-mail címe. szegvarekimuv@freemail.hu

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató