Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Bringás élet Szegváron, avagy az idén nem voltunk csórók!

862

Ötödik nyáron tekertünk együtt, élvezve a levegőt, a tájat és egymás társaságát mi Csóró Bringások! 
Rövidebb túrából több fér a nyárba, de minden évben beszervezünk egy több naposat is, mert a legjobb buli, ha az egész napos közös program után együtt is alszunk. 
Idén Ópusztaszerre mentünk, persze nekünk ez nem távolság, és voltunk is már ott régebben egy napot, de meg akartuk ismerni jobban a falut és környékét. Az általános iskolában laktunk, matracokon, hálózsákokban aludtunk, már amennyit aludtunk, ugyanis igen sajnáljuk ilyenre pazarolni a nyaralás idejét. Bejártuk a környéket, minden napra szerveztünk magunknak programot. Ez az idén könnyebb volt, mint előző években, mivel két pályázaton is nyertünk támogatást. Egyiket az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztériumtól, ők fizették a teljes étkezésünket a Kemencés Csárdában, a másikat, pedig a Nemzeti Kulturális Alap igazgatóságától, akik a szállásdíjjal és a programok költségével, belépőjegyekkel támogattak minket. Így életünkben először nem főztünk, hanem elegáns étteremben ettünk, és nem ingyenes bemutatókon is részt tudtunk venni. Talán a legérdekesebb napot egy lovas-farmon töltöttük, ahol íjászkodtunk, szekereztünk, lovagoltunk, és ahol különös barátságok szövődtek kiscsikók és gyerekek között. 
A csapat hazaérve még szét se széledt igazán, kezdődött az újabb feladat. A Falunapok idején Abonyból érkezett barátainkat láttuk vendégül. Öt napig itt laktak, mi étkeztettük őket. Főztünk, tálaltunk, mi gyerekek és szülők, mamák, és szerveztünk nekik programokat. Jövőre visszakapjuk a gondoskodást, mi megyünk hozzájuk!

A szegvári Csóró Bringások
A szegvári Csóró Bringások
A szegvári Csóró Bringások
A szegvári Csóró Bringások
A szegvári Csóró Bringások
A szegvári Csóró Bringások

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató