Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvári falubajnok a HMCSCS!

1 941

Január 27-én befejeződött a 2006/2007-es kispályás labdarúgó falubajnokság és maradt a régi bajnok a trónon. Röviden így lehetne összefoglalni a téli esemény sorozatot, amelyet a sportcsarnokban rendeztek. 
Már sok éve, hogy a Szegvári Sport Klub gondol a mozgásra vágyó fiatalokra és szervezi, bonyolítja a két hónapon át zajló bajnokságot.
Ez a szezon sem kezdődött másként, mint a többi, hiszen a csapatok alakította szabályok elfogadása után nyolc együttes nevezett és megtörtént a sorsolás. Ekkor még mindenki reménykedett és bízott a jó eredményben. Ezt meg is tehette, mert a tabellára tekintve mindenki neve mellett 0 pont szerepelt, tehát azt is mondhatjuk, hogy minden csapat holtversenyben az első helyen állt. Majd elhangzott az első sípszó és néhány percen belül meg is született a bajnokság első találata, amit a két hónap alatt még 435 követett. 
Volt olyan szerencsés napot kifogó szurkoló, aki egy délután 40 gólt láthatott, de mindegyiknek csak akkor örülhetett, ha maga a „foci szeretete” terelte a terem felé. A játékvezetők sem pihentek, mert hol ide, hol pedig oda futottak, miközben bedobást, szabadrúgást ítéltek vagy éppen a gól után kellett nagy levegővel működésbe hozni a sípot. Sűrűn kapkodta a levegőt Galambosi Misi (a játékvezetők szervezője) az utolsó játéknapon, hiszen ekkor voltak a legizgalmasabb mérkőzések, ekkor dőlt el a dobogós helyezések sorsa és ekkor született egy mérkőzésen a legtöbb gól (15). 
Kellemes meglepetést okozott az újonc Szegvári Ászok, akit fiatal játékosok alkotnak és többször megnehezítették az ellenfelek dolgát. Ugyanakkor a rutinos ExCenter játékosok nem nyújtottak olyan teljesítményt melyre éveken át emlékezni lehetne, viszont több alkalommal nem jelentek meg a mérkőzésen, így sporttársaik elismerését nem érdemelték ki. Ki szeret játék nélkül győzelmet elérni? A foci öröme mozgatja a lelkes Arany Ászok csapatát, pedig tudják nem ők a legesélyesebbek egy-egy csata során. Az FC Söralátét évek óta összeszokott csapata izgulhatott a végjátékban, mert az utolsó mérkőzés több mint feléig ők voltak a befutók, de a végére az ezüstérem is nagy örömet szerzett nekik. Ők tudják, hogy a következő bajnokságban lesz még lehetőségük a javításra. A Roncs Derby is örülhet a dobogó harmadik fokának, pedig jobb összpontosítással, stabilabb csapattagokkal előrébb is végezhettek volna. Talán a legcsalódottabb csapat a Veteránok voltak, mert a II. Karácsony kupa megnyerése után a remek játékerőt képviselő gárda lecsúszott a dobogóról, így végül negyedikek lettek. Nem sikerül jól a bajnokság a tavalyi gólkirályt soraiban tudó Rekesz Izomnak sem. Az előző években Holozsai Berci jobban fanatizálta csapatát és előrébb is tudtak végezni a tabellán.
Tehát ismét lezárult a „fedett pályás” szezon, hamarosan ki lehet menni a zöld gyepre és ott már a tiszta levegőt szippantva kergethetik a labdát azok, akik nem restellnek felállni a karosszékből a tévé elől. Ezt teszik a bajnok HMCSCS játékosai is, de hogy mit jelent a nevük? Jövőre talán megtudhatjuk!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató