Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hamarosan megvalósul Szegvár digitális képarchívuma

0 795

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Régóta dédelgetett célom, hogy a www.szegvarikep.hu oldalon – szegvári fotósok összefogásával létrejöhetne egy új portál, amelyen Szegváron készített fotókat publikálnánk. Azt szeretném, hogy ezek a képek fennmaradjanak az utókornak.

A fotó témája kötetlen, az elkészítés ideje sem releváns, az egyetlen kikötés, hogy Szegváron készített kép legyen.

Célom az, hogy Szegvárról minél több fotó készüljön, s ezek egy modern és fenntartható felületen széles körben publikálva legyenek. A technikai háttér (webhosting, szinkronizált tárhelyek, domain fenntartás, stb.) költségeit az általam vezetett Szegvárért Egyesület finanszírozza.

Szeptemberben szeretnék a szegvári fotósokkal személyesen találkozni, ahol megbeszélnénk a technikai részleteket és a felmerülő kérdéseket. Tudom, hogy Szegváron sokan készítenek képet, biztos vagyok benne, hogy nem minden fotóst ismerek, ezért azt szeretném kérni, hogy felhívásomat továbbítsák feléjük.

Természetesen mindenki véleménye fontos számomra, ezért azt szeretném kérni a leendő szegvarikep.hu látogatóktól, hogy írják meg építő jellegű javaslataikat, véleményüket, de már e poszt megosztásával is tudnak segíteni.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató