Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hamarosan megvalósul Szegvár digitális képarchívuma

2 143

Régóta dédelgetett célom, hogy a www.szegvarikep.hu oldalon – szegvári fotósok összefogásával létrejöhetne egy új portál, amelyen Szegváron készített fotókat publikálnánk. Azt szeretném, hogy ezek a képek fennmaradjanak az utókornak.

A fotó témája kötetlen, az elkészítés ideje sem releváns, az egyetlen kikötés, hogy Szegváron készített kép legyen.

Célom az, hogy Szegvárról minél több fotó készüljön, s ezek egy modern és fenntartható felületen széles körben publikálva legyenek. A technikai háttér (webhosting, szinkronizált tárhelyek, domain fenntartás, stb.) költségeit az általam vezetett Szegvárért Egyesület finanszírozza.

Szeptemberben szeretnék a szegvári fotósokkal személyesen találkozni, ahol megbeszélnénk a technikai részleteket és a felmerülő kérdéseket. Tudom, hogy Szegváron sokan készítenek képet, biztos vagyok benne, hogy nem minden fotóst ismerek, ezért azt szeretném kérni, hogy felhívásomat továbbítsák feléjük.

Természetesen mindenki véleménye fontos számomra, ezért azt szeretném kérni a leendő szegvarikep.hu látogatóktól, hogy írják meg építő jellegű javaslataikat, véleményüket, de már e poszt megosztásával is tudnak segíteni.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató