Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvári képek, szegvári emlékek

2 617

Az utóbbi hetekben nincs olyan napom, amikor jártamban-keltemben ne állítana meg valaki a „Szegvári képek, szegvári emlékek” csoporttal kapcsolatban.

Sokan gratulálnak, s örülnek a retró képeknek, többen mondják, hogy ezekkel a képekkel a fiatalságukat idézik fel. A héten egyvalaki mondta, hogy TV helyett ezeket a képeket nézi, s alig várja, hogy megjelenjen a napi képgaléria.

A megjelenő képekhez nagy értéket ad, ha valaki hozzászól, leírja, hogy kit lát a képeken, milyen alkalom volt, stb… Köszönöm az aktív tagjainknak a közreműködést, és arra buzdítok mindenkit, hogy bátran kommenteljen.

A mai fotóalbumunkban a 1975. évi Karácsonyi ünnepség és a szilveszteri „buli” képeit nézhetjük meg, amelyeket Lucz Ferenc 29. és 30. számú negatívjain találtam. A képek a Művelődési Házban készültek.

Hívjátok meg ismerősötöket Facebook csoportunkba, hogy ők is láthassák ezeket az értékes fotókat.  A mobilon „Facebookozók” csoportunk (Szegvári képek, szegvári emlékek) borítója alatt a „+Meghívás”–ra kattintva tudnak meghívni tagokat, a laptopon vagy asztali PC-n netezők pedig a jobb oldali sávban, a „Tagok meghívása” használatával.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató