Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kuka szállítási időpontok Szegváron

3 541

Az FBH-NP Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot a 2020. évi biológiailag lebomló hulladék, elkülönítetten gyűjtött csomagolási hulladék gyűjtési rendjéről valamint lom hulladék elszállításának módjáról és a kommunális hulladék elszállításáról.

„Sárga kuka” (elkülönítetten gyűjtött csomagolási hulladék) szállítási dátumai

Május 20. szerda
Június 17. szerda
Július 22. szerda
Augusztus 19. szerda
Szeptember 23. szerda
Október 21. szerda
November 18. szerda
December 23. szerda

Az elkülönítetten gyűjtött csomagolási hulladék (sárga fedeles edényből) elszállítása minden hónap utolsó előtti szerdai napján történik.

A csomagolási hulladék gyűjtésére alkalmas edényzetben elhelyezhető hulladékok:

  • Papírhulladék, italoskarton (újság, folyóirat, füzet, könyv, hullámpapír, csomagolópapír, kartondoboz lapítva, kiöblített italos kartondobozok kupak nélkül.
  • Műanyag- és fémhulladékok (kiöblítve, kupak nélküli PET palack, PP, HDPE jelzésű flakonok, pl: tejfölös, samponos, ásványvizes, üdítős flakonok; műanyag zacskó vagy szatyor, háztartási fém, italos és konzervdoboz kiöblítve, apróbb fémtárgyak)

Zöldjárat (biológiailag lebomló hulladékgyűjtés)

Május 20. szerda
Június 17. szerda
Július 15. szerda
Augusztus 12. szerda
Szeptember 9. szerda
Október 7. szerda
November 4. szerda
December 2. szerda
December 30. szombat

A biológiailag lebomló hulladékgyűjtés során az ingatlanoknál kertekben, udvarokban, konyhában keletkező minden szerves anyag tartalmú hulladék elszállítása történik az FBH-NP Nonprofit Kft. által díjmentesen biztosított biológiailag lebomló zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve a zsák mellé helyezze ki oly módon, hogy a közterületen a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni és kézi erővel mozgatható legyen. Amennyiben a biológiailag lebomló hulladékot nem ilyen formában helyezik ki, vagy ha a kommunális hulladékkal keveredik, akkor a gyűjtőjárattal nem áll módunkban elszállítani.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató