Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

FC Szegvár – Baks BSE 1:0

2 467

Az elmúlt hétvégén a szegváriak a bajnoki táblázat 12. helyén álló Baks BSE csapatát fogadta, a mérkőzés előtt a Szegvár a 4. helyen állt a tabellán.

A mérkőzés kiélezett játékkal indult kb. a 15-20. percig, majd a 20. perc után a szegváriak domináltak, egy baksi helyzetet leszámítva, két hatalmas helyzet kimaradt a szegváriaknál 0:0-ás állással vonultak öltözőbe a futballisták. A második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, de szegváriaknak több helyzete volt, a mérkőzés hajrájában már egy kicsit „paprikás” volt a hangulat a pályán, a 80. percben büntetőhöz jutott a hazai csapat, a tizenegyest a volt baksi játékos Nana Roland magabiztosan értékesítette. A gólt természetesen nem ünnepelte, mégiscsak a volt csapata ellen szerezett gólt 1:0. A mérkőzés hátra lévő tíz percében inkább kisebb vita volt a pályán, mint futball, a mérkőzés utolsó 2-3 percében inkább a Baks dominált, de gólt nem tudtak lőni.

A megszerzett 3 ponttal még mindig a 4. helyen maradt a Szegvár, bár egy picit zárkózott az élmezőnyhöz, mivel a forduló előtt a 2. helyezett Röszke és az 1. helyezett Szentes is kikapott, utóbbi a forduló előtt 3. helyen álló Csanádpalotától, így a Csanádpalota élre is állt.

A következő bajnoki fordulóban a Szegvár szabadnapos, így hétvégén nem játszik mérkőzést, de szerdán lesz a Csongrád-Csanád Megyei Kupa 1. fordulója, a szegvári csapat a Megyei II. osztály 12. helyén álló Zákányszék KSK csapatát fogadja. A bajnokságban legközelebb április 17-én lép pályára a Szegvár, a jelenlegi éllovas Csanádpalota lesz az ellenfél hazai pályán.

Bagi Endre vezetőedző értékelése:

Egy roppant nehéz meccsen vagyunk túl az elmúlt hétvégén. Baks egy nagyon jó csapat és tudtuk, hogy a helyezése a tabellán kevesebbet tükröz mint a játékuk és a csapategységük. Ettől függetlenül bíztam a srácokban és hittem a győzelemben. Nem játszott rosszul egyik csapat sem és helyzeteket alakítottunk, amiket sajnos nem tudtunk gólra váltani. A második félidőben már többször is a gólvonalról kellett tisztázni az ellenfélnek és a támadásainkkal hibára kényszerítettük őket ami eredménye az ellenük megítélt büntető lett. Nana R. a szokásos higgadtsággal értékesítette. Ezzel a győzelemmel továbbra is a negyedik helyen maradtunk, de most már sokkal szorosabban követjük az élmezőnyt, mivel a három előttünk levő csapatból kettő vereséget szenvedett a hétvégén. Szerdán kupameccs. Szeretnék minimum egy fordulót tovább jutni ebben a sorozatban, de itt persze nagyon sokat számít, ha tovább jutunk milyen ellenfélt sorsolnak ellenünk. Ennyire viszont nem szeretnék előre menni. Szerdán jöjjön ismét egy győzelem és ne szakadjon meg ez a jó sorozat, ami a csapat mögött áll. Szurkoljon, biztasson mindenki csak úgy, ahogy eddig tette, hisz erre mindig szükség van. Nagyon nagy köszönet érte!

FC Szegvár – Baks BSE 1:0 (0:0)

  • Helyszín: Szegvár, Zárt kapus 2021.04.03. 16:00
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Puhala (Biácsi), Kelemen, Szűcs, Bihari D., ifj. Bagi (Janó), Bihari T. (Széll), Nana, Rácz (Piti), Józsa (Bereczki), Vigh Kispad: Gémes
  • Gólszerző: Nana 80′ (büntetőből)

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató