Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvári lány miatt járt Magyarországon Schwarzenegger

4 715

Sinka Dottit személyesen lepte meg Arnold Schwarzenegger titkos budapesti látogatásakor, hogy gratuláljon extrém világrekordjához – írta a Bors. A 10 éves kislány fogával húzott el egy 2700 kilós kocsit.

Dotti vasárnapja egy átlagos edzéssel indult, viszont nem értette, édesapja, Sinka Zsolt „Popey” miért ragaszkodik a reggel 7 órás kezdéshez. De aztán egyszer csak megpillantotta a teremben a pár méterre kondizó példaképét, Arnold Schwarzeneggert, aki egyből odahívta magához.

Nagyon meglepődtem, és már azt mondom, megérte a korai kelés. Főleg az lepett meg, hogy mennyire közvetlen velem, körbepuszilgatott és nagyon dicsért, megerősítette, amit múltkor írt, hogy nagyon büszke rám

– mesélte Dotti.

A lány azt is hozzátette, hogy Arnold úgy viselkedett vele, mintha az unokája lenne. Azt mondják pedig, hogy ő nem egy túlzottan közvetlen ember, kevés embert enged magához közel. Az angolját is dicsérte és meghívta őket az apukájával az Arnold Classic versenyre és amerikai otthonába is, mivel Dottinak nagyon tetszenek a mini csacsijai.

Schwarzenegger elmondta, nyomon követi Sinka Zsolt és lánya eredményeit, nagy sikereknek tartja őket.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató