Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Háborog a falu Gémes attitűdje miatt – Orbán Viktorhoz fordulnak

13 534

Megkereste a Szegvár Online szerkesztőségét egy legfőképp szegvári lakosokból álló, jobboldali közösség.

Levelükben azt írják, hogy megelégelték Gémes László korábbi polgármester botrányos magatartását, ezért levélben fordulnak a Fidesz elnökségéhez (Orbán Viktor elnök, Gál Kinga alelnök, Kósa Lajos alelnök, Kubatov Gábor alelnök, Németh Szilárd alelnök.)

„… Felháborítónak tartjuk, hogy Gémes László minden lehetséges eszközzel azt a falut támadja, ahol 13 évig volt polgármester. Megelégeltük, hogy sértő és hazug kijelentéseket tesz Farkas Sándor képviselőről, háta mögött pocskondiázó stílusban kritizálja, olykor magáról megfeledkezve őrjöng… …Gémes László a helyi közösségeket megosztja, egymás ellen fordítja az ugyanazon az oldalon állókat…”

A legutóbbi szegvári közmeghallgatás utolsó harmada kissé kocsmai stílusúra sikerült, amikor Gémes László szólalt fel. Gémes neheztelve a jelenlegi faluvezetésre, becsmérlő kijelentéseket tett, valamint az egyik pályázati forrás esetében nagy nyilvánosság előtt konkrétan megcáfolta, hogy annak a bizonyos pályázat sikerében Farkas Sándor járt volna el.

„… Levelet fogalmaztunk meg a Fidesz elnökségéhez, melyben az ő közbenjárásukat kérjük, mivel a jelenlegi állapot elviselhetetlen… …Szerintünk Farkas Sándor tett eddig legtöbbet szeretett községünkért, aki már több mint 20 éve választókerületünk országgyűlési képviselője… …Gémes László a megyei közgyűlés elnöki posztjára méltatlan vérlázító viselkedése miatt. …. Sokan azt mondják nekünk, hogy milyen jó, hogy szegvári lakos az elnök, pedig ezzel szemben az az igazság, hogy Szegvár akkor is jobban járna, ha egy idegen elnök látná el a megye vezetését, mert Gémes László ott tesz be a falunknak, ahol tud…”

Levelükben azt írják, hogy a három oldal terjedelmű panaszos levelet mindannyian alá fogják írni, s úgy fogják postára adni. Azt kérik a szegvári jobboldali érzelmű lakosoktól, hogy aki szeretné aláírni a levelet, vagy van bármilyen más – a levélben megfogalmazható – kérése van, jelezze feléjük a gemespeticio@gmail.com e-mail címen.

Kiemelt fotó: Gémes László Facebook oldala.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató