Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Útépítés mesebeszéddel és idegen tollakkal ékeskedés

3 191

Megszokhattuk már, hogy amikor Gémes László (a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnöke, Szegvár egykori polgármestere) Szegvárral kapcsolatos kijelentést tesz, akkor pár nap múlva érkezik egy válaszlevél Szabó Tibor György jelenlegi polgármestertől, amelyben tényszerűen, hitelesen, dokumentumokkal alátámasztva igazolja azt, hogy Gémes László – fogalmazzunk így – „nem jól emlékszik a dolgokra”.

A tegnapi nap folyamán Gémes László Facebook oldalán megjelentetett egy posztot, amelyben a szegvári útfelújításról és annak körülményeiről számolt be. A rutinosabb olvasók már egyből sejtették, hogy pár napon belül „menetrend szerint” érkezik egy helyreigazítás Szegvár polgármesterétől. Ez a mai nap folyamán meg is történt a szegvar.hu hivatalos oldalon. A helyreigazításban Szabó Tibor György hitelesen, dokumentumokkal alátámasztva cáfolja Gémes László kijelentéseit.

Két hónappal ezelőtt is volt egy hasonló eset, amelyben Gémes László azt kifogásolta, hogy az önkormányzat hibájából csúszik a egészségház-felújítás projektje – pedig mint utóbb kiderült, az általa vezetett Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat 4 hónapos késéssel írta ki a közbeszerzései eljárást, ezidő alatt pedig drágábbak lettek a anyagköltségek – ezért alakultak ilyen szerencsétlenül a dolgok.

„A tények makacs dolgok, mert nehéz velük vitába szállni.”

– így fogalmaz Szabó Tibor György polgármester Szegvár Nagyközség hivatalos honlapján.

Emlékezetes a „Kié a Művelődési Ház” című írás is.

Ha így halad, lassan fel kell vennünk a Szegvár Online-ra egy új rovatot, amelynek címe a „Helyreigazítás Gémes Lászlónak” lesz.   

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató