Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Ötezer-ötszáz köszönet

2 086

A hét közepén a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoport tagjainak száma átlépte az 5.500 főt, amely nekem, mint a közösség alapítójának és szerkesztőjének nagyon jó visszajelzés, s egyben a megjelenő tartalom minőségének elismerése is.

A múltidéző csoport 2019. augusztus 22-én indult, egy hét alatt elértük az 1000 fős tagságot, ezután dinamikusan növekedett a létszám. Tagjaink nem csak helyi „Facebookozók”, hanem a környékbeli településekről (Szentes, Mindszent, Mártély, Hódmezővásárhely, Csongrád, Szeged), sőt más megyékből is egyre többen követik csoportunkat, de Magyarország más régióiból is naponta követik bejegyzéseinket. (Párszor üzenetben megkérdeztem a távolabbi tagoktól, hogy miért csatlakoztak. A legtöbben azt válaszolták, hogy nincs kapcsolatuk Szegvárral, csupán szeretnek régi képeket nézegetni, nosztalgiázni.)

Azonban csoportunk „kívülről” is látogatható, ugyanis a tartalmak megtekintéséhez nem szükséges a „tagság”. Azt gondolom, hogy legalább ugyanennyi külső látogatónk van, ezt igazolja például azt, hogy egyes bejegyzések kiemelkedő látogatottságot érnek el. (Például a március 7-én publikált „Modern fogorvosi rendelő nyílt Szegváron” fotóalbum legalább 8.500 elérést kapott.)

Csoportunk értékét növeli tagjaink aktivitása és adminisztrátoraink, moderátoraink közreműködése – melyet ezúton is köszönök mindannyiuknak! A jövőben is jó múltidézést, nosztalgiázást kívánok minden tagunknak!

Szeretnénk tovább növelni taglétszámunkat, ezért egy játékot hirdetünk, garantált ajándékért.

Hívd meg ismerősödet, Szegvár hűtőmágnest kapsz ajándékba

Aki meghívja legalább 100 Facebook ismerősét a „Szegvári képek, szegvári emlékek” csoportba, garantált ajándékot kap, egy Szegvár plexi hűtőmágnest.

  • A játék 2022. március 18-tól 2022. április 18-ig tart.
  • Legalább 100 személy meghívása szükséges. A mobilon „Facebookozók” csoportunk (Szegvári képek, szegvári emlékek) borítója alatt a „+Meghívás”–ra kattintva tudnak meghívni tagokat, a laptopon vagy asztali PC-n netezők pedig a jobb oldali sávban, a „Tagok meghívása” használatával.
  • Egy felhasználó egy ajándékot kaphat.
  • A hűtőmágnes tulajdonságai: prémium kivitelű plexi (átlátszó) hűtőmágnes, mérete 76 × 57 mm, értéke 880 Ft.
  • A játék lezárását követően nyilvánosságra hozzuk az ajándékot kapók neveit, ezután kérjük el a postai címeket.
  • Az ajándékokat 2022. április 30-ig juttatjuk el, postai levélben.  
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató