Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Euronics üzlet nyílik Szentesen

1 939

2023. szeptember 14-én megnyitja első szentesi áruházát hazánk legnagyobb üzlethálózattal rendelkező elektronikaicikk-kereskedője, a magyar tulajdonban lévő Euronics. Az új üzlet a Tesco Hipermarketben kap helyet, és a hagyományos elektronikai eszközökön túl olyan termékeket is árusít majd, mint a LEGO játékok, a kerti és barkácseszközök vagy az elektromos biciklik és rollerek.

Az új elektronikai üzlet révén a szentesieknek nem kell hosszabb utat megtenniük ahhoz, hogy hozzájussanak egy műszaki eszközhöz.

Az 300 m2-es eladóterű üzletben a legkeresettebb műszaki termékek kapnak helyet – többek között televíziók, háztartási kis- és nagygépek, IT-eszközök, mobiltelefonok, de még olyan viszonylag új termékkategóriák is, mint a kerti és barkácseszközök, sportkellékek, játékok.
A cég webshopjából ráadásul a szentesiek ingyenesen, mindössze néhány napos kiszállítással rendelhetnek a teljes árukészletből termékeket a boltba, így megspórolhatják a házhozszállítási költséget.
A szentesi üzlet a nyitási időszakban, díjmentes helyi házhozszállítást biztosít a háztartási nagygépek és a 55 hüvelyknél nagyobb televíziók esetében. A látogatók ráadásul további szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, például termékbiztosításhoz, esetleges kiterjesztett garanciához vagy akár kedvező futamidejű hitelkonstrukciókhoz. A személyes átvétel esetén is fordulhatnak az értékesítő kollégákhoz, akik segítenek felmérni, hogy milyen kiegészítő termékekre lehet még szükség.

Az áruházban 20 hónapos futamidejű ingyen hitel is igényelhető egyes 100 000 Ft vételár feletti termékekre. Az ingyen hitel lényege, hogy a futamidő alatt kamatmentesen és egyéb költség nélküli részletfizetéssel törlesztik a vevők a vásárolt árucikk vételárát, így nem kell ezt a nagyobb összeget egyben kifizetniük.

A szentesi üzlet 2023. szeptember 14-től a Tesco Hipermarketben várja a vásárlókat.
Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10:00-18:00, vasárnap: 10:00-16:00.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató