Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

“Mit kínál Szegvár a turistáknak?” c. kiállításról…

835

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Március 29-én 10 órától “Mit kínál Szegvár a turistáknak?” címmel kiállítást és bemutatót szerveztünk. 
A kiállításon bemutatkozott: a Babaház, a Falumúzeum, a Malom, a Mindszenti lovas tanya, Bacsa Józsefné, Bihari Sándorné, Ágoston Antalné, Ivanov Imréné, Szűcs László, Siskáné Bugyi Anikó falusi turizmussal foglalkozó vendéglátók, a Kórógy-parti Turistaház, a Castellum Étterem és Panzió. 
Alkotóink közül Kulbert György fafaragó, Nagybata Márta kerámiafestő, Bovatsek Dezsőné hímző, Kosztolányi Sándorné gyöngyfűző, Dr. Agócs Lászlóné makramékészítő, Rozgonyi Pál kosárfonó munkáiból láthattunk bemutatót.
A szakmai programot megtisztelte jelenlétével, közreműködésével Szenczi Sándorné polgármesterasszony és Sülyös Edit az Árpád Kistérségfejlesztő Önkormányzati Egyesület részéről. 
A beszélgetést Kovács Lajos vezette. 
A kiállítást közel 130 vendég tekintette meg. Érdekessége volt még az is , hogy meg lehetett kóstolni a helyi jellegű és készítésű süteményeket, ameddig tartott belőlük.
Úgy tűnik, nőni fog a falusi turizmussal foglalkozó szegváriak száma, bár még nincs telítettség, sem pedig turistaözön településünkön. 
A jelenlévők megállapították, több pénzt kellene fordítani a falu reklámozására, a férőhelyek piacra vitelére.
Ilyen vagy hasonló összejövetelt többször is kellene szervezni.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató