Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szomszédoltunk Mindszenten

570

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Március 21-én “Szomszédoltunk” Mindszenten. 
A “Szomszédoló” elnevezésű kulturális csereprogram sorozatot hat évvel ezelőtt indította el Magyarné Rozi – aki Mórahalmon népművelő -, azzal a céllal, hogy a települések ismerkedjenek meg egymás értékeivel.
Ebben az évben Mindszent és Szegvár is betársult a rendezvénysorozatba. Így aztán a szegvári küldöttség a tavaszi napéjegyenlőség napján szomszédolt Mindszenten. 
A kulturális műsorban nagy-nagy sikerrel mutatkoztak be az iskolai farsang győztesei: 
Oscar díj átadás a 7/b., In the jungle az ötödikesek, Hotel Menthol a 4. osztályosok előadásában. 
A Pedagógus női tánckar görög táncot, a Pedagógus férfi tánckar Michael Flatley paródiát mutatott be, míg a Szép Öregkor Nyugdíjas klub tánckara a kán-kánnal kedveskedett. Versmondóink: Süli Alexandra és Klement Anita, Szűcs Zoltán és Menyhárt Péter verseit szavalta el.
Március 29-én pedig Mindszent mutatkozott be a szegvári művelődési házban 18 órakor.
Fontos tudnivaló, hogy a közönség által legjobbnak értékelt műsorszám részt vesz áprilisban Mórahalmon a megyei gálaműsorban.
Az érdeklődők megnézhették a mindszenti felnőtt színjátszókat, a versenytáncosokat, a Városi dalkört és még sokakat. Nagyon jó szórakozás volt!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató