Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Faluszépítő Egyesület hírei

918

Kedves Szegváriak!
A Szegvári Napló múlt havi számában híreket olvashattak a Faluszépítő Egyesület tevékenységéről. Most, hogy végre simogat bennünket a tavaszi napsugár, újabb és újabb feladataink vannak. De az ébredő természet is arra sarkall bennünket, ha a lelkünk megújul tavasszal, a környezetünk is legyen virágos, üde, szép.
Figyelem!
A Faluszépítő Egyesület a Közösségfejlesztők Egyesületével együttműködve döntött úgy, hogy a központjában lévő virágágyásoknak, valamint a kórógyszentgyörgyi ágyásnak ún. “Örökbefogadókat” keres. Mit is jelent ez? Nem mást, mint azt, hogy az “Örökbefogadó” segíti azt a munkát, amit az elmúlt évben az Önkormányzat Ellátó Szervezete végzett. Gondoskodik a virágágyásáról, megóvja a gaztól, megmenti a szárazságtól. Palántáláskor a virágokat az Egyesület vásárolja meg. Időpontot az Egyesülettel kell majd egyeztetni.
Azt, hogy egy-egy virágágyást ki gondoz, kis névvel ellátott táblácska jelzi majd. Vannak már “Örökbefogadók” de vannak még szabad ágyások!.
A Naplóban mindig olvashatnak majd az aktuális hírekről, a névsor is benne lesz. Jelentkezni az esti órákban a (63)364-747-es telefonszámon, Gila Antalnénál.
Várunk osztályokat, , baráti társaságokat, bárkit aki szívesen részt vesz a munkában!
Figyelem!
A két Egyesület virágültetési és takarítási akciót szervez a Kurca sétányra május közepén. Figyeljék a plakátokat, felhívásokat!
Ide is várunk mindenkit, aki szeretne együttműködni a virágosításban!
Jó munkát, jó kertészkedést kívánunk!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató