Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Diákvilág

1 029

Kedves Olvasó!
A november hónap is programokban és élményekben gazdagon telt el. 
Az első osztályosok Szentesen a Tóth József Színházban bábelőadáson vettek részt. A megyei mesemondó versenyen Szentesen Gémes Anett 4. b osztályos tanuló I. helyen (Felkészítő nevelő: Ternainé Kovács Anna), Fejős Máté 4. a osztályos tanuló II. helyen (Felkészítő nevelő: Paczukné Fekete- Nagy Irén) végzett.  Gratulálunk a szép helyezésekért.

Iskolánk elkészítette a 2006. évi falinaptárját Purgel Zoltán fotós közreműködésével. Gyönyörű lett a naptár, nagyon szép rajzok díszítik. A rajzok készítői a decemberi Suli-bulin jutalomban részesülnek.

Forray Máté Általános Iskola Falinaptára 2006.

Szentesen rendezték meg a Szilver TSE táncversenyt , ahol megint begyűjtötte az aranyakat a Bugyi Bence – Kis Violetta páros. Nemcsak saját kategóriájukban, hanem az eggyel magasabban levő Junior kategóriában is győztek. (Felkészítő nevelő: Szatmári-Nagy Szilvia). Büszkék vagyunk rátok! 

Simonyi Zsigmond helyesírási versenyen vettek részt gyermekeink Szentesen a Damjanich János Ált. Iskolában.
Az 5. osztályosok közül Tóth Nikolett a 8. helyen (Felkészítő nevelő: Bárány Ernőné), Vígh Ádám a 12. helyen (Felkészítő nevelő: Balogh Ágnes) végzett. A 6. osztályosok közül Vígh Bálint a 9. helyen (Felkészítő nevelő: Balogh Ágnes), Gulyás Tamás a 20. helyen (Felkészítő nevelő: Balogh Ágnes) végzett.
A 7. osztályosok közül 14. lett Vajda Zalán és 19. Szőke Bernadett (Felkészítő nevelő: Mészáros Réka). A 8. osztályosoknál 7. Tóth Krisztina és 14. Levendovics Andrea (Felkészítő nevelő: Mészáros Réka). Gratulálunk az elért eredményekhez.

Szentesen került megrendezésre a VI. Gyermek néptánc találkozó. A szegvári Dobbantó Néptánc Együttes a II. helyen végzett. Gratulálunk a csoport valamennyi tagjának, valamint a felkészítőknek: Magyar Imrénének és Magyar Imre táncoktatóknak. A találkozót az elmúlt 10 év alatt 6. alkalommal rendezte meg a Zöldág Mozgáskultúra és Sport Egyesület.

Milyen programok lesznek decemberben? 
5-én rendezi meg iskolánk a mesevetélkedő I. fordulóját. Több csapat is benevezett erre a megmérettetésre. Ezen a napon jön a Mikulás! A szentesi Horváth Mihály Gimnázium dráma tagozatának diákjai. Mikulás műsort adnak elő az Új Iskolában. Köszönjük, hogy eljönnek közénk.
A gyerekek kézhez kapják a már régóta várt Mikulás csomagot is. 
A Művelődési Házban színházi előadás lesz.
6-án köszöntik fel Mikulás-nap alkalmából az Új Iskolában a 2. a „unokaosztályt’’ a Gondozási Központ idősei. Szeretettel várjuk őket. 
7-én 14 órakor Szentesen a Vöröskereszt szervezésében Mikulás ünnepségre kerül sor. Erre az előadásra iskolánkból 20 tanuló megy. 
8-án az alsó tagozatból kb. 100 gyermek cirkuszi gálaműsort néz meg Szentesen a sportcsarnokban, ahol fellépnek a Cirkusz Varieté művészei.
16-án karácsonyi Suli-buli lesz a Művelődési Házban. Szervezők: 1. és 5. osztály tanulói és osztályfőnökei.
21-én karácsonyi hangverseny lesz. Az alsó tagozatosoknak a Művelődési Házban, a felső tagozatosoknak a templomban. Köszönjük a fellépő kis zenészek, és tanáraik közreműködését.
22-én kerül megrendezésre Szegeden a nagy megyei karácsonyi ünnepség. 
Iskolánkból 50 fő vesz részt ezen a színvonalas rendezvényen.
A sok-sok program egész napos felhőtlen szórakozást nyújt az oda eljutó tanulóknak. Sztárvendégek között szerepel a Bojtorján együttes és a Los Andinos zenekar.

Kedves Olvasók!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek a magam és a Forray Máté Általános Iskola dolgozói nevében.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató