Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Megvan a bronzérem!

988

Csapatunk célkitűzése a 2006. évi bajnokságban az volt, hogy a középmezőnyben végezzünk. Reményen felül teljesített csapatunk.
A tavaszi fordulóban 7 mérkőzést játszottunk, 4 hazai és 3 idegenbelit. A 4 mérkőzésből 3 győzelmünk, 1 vereségünk volt. (Mezőtúrt 6:2-re, Földeákot 5:3-ra, Dunaújvárost 6:2-re vertük).
7 hazai mérkőzést nyertünk sorozatban, egyedül a Tiszakécskétől kaptunk ki itthon. A 3 idegenbeli mérkőzésből 1 győzelem (OBSE Szank 7:1) 1 döntetlen (Szentesi VTE 4:4) 1 vereség (Chinoin Budapest 7:1).
A Földeák csapatát, aki a bajnok lett, mind a két mérkőzésen megvertük.
Csapatunk az NB-II-es bajnokságban a 3. helyen végzett 22 ponttal, 76-68 csapatponttal.
1. Földeák 24 pont
2. Dunaújváros 22 pont
3. Szegvár SK. Takarék 22 pont
Nagyon kevés falusi csapat mondhatja el magáról, hogy ilyen szép eredményt ért el az NB-II-es bajnokságban.
A csapat tagjai: 
– edző: Staberecz Mihály,
– szakosztályvezető: Gyermán Julianna
– ifi játékosok: Kosztolányi Zoltán, Szabics Krisztián,
– játékosok: Bozó Tibor, Gila Sándor, Lukács István, Márton János, Rácz József, Szabics János, Viola Balázs, Zsibók Zoltán.
Nagyon szép eredmény.
Köszönjük a Polgármesteri Hivatalnak, hogy hozzájárult a csapat szállításához az idegenbeli mérkőzésekre, a sofőröknek Csorba Ákosnak, valamint Gyermán Jánosnak, hogy szabadidejüket feláldozták a tekecsapat szállítására, a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet támogatását, a Szegvári Sport Klub támogatását, valamint a Civil TV-nek, hogy figyelemmel kísérték csapatunkat a hazai mérkőzéseken, a szurkolóknak, akik a mérkőzéseken szurkoltak a csapatnak, nagyon sokat jelentet számunkra.
Köszönöm az egész csapat segítését, jó pihenést a nyárra, jó egészséget kívánok mindenkinek, játékosoknak és szurkolóknak egyaránt.
Gyermán Julianna szakosztályvezető

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató