Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Új elnöke van az FC Szegvár Sportegyesületnek

2 713

2021. március 17-én az FC Szegvár Sportegyesület, a felnőtt labdarúgók edzését megelőzően rendkívüli közgyűlést tartott a szegvári sportpályán.

Szűcs László elnök köszöntötte az összegyűlteket, majd elmondta, hogy egy fontos döntést hozott meg.

„A vezetőséggel összeültünk és megbeszéltünk közösen, hogy sajnos nem tudom olyan aktívan kivenni a részem a munkából, mint kellene, sajnos a mostani munkám, elfoglaltságaim miatt már nem férnek bele a dolgaim közé az elnöki tisztséggel járó feladatok és emiatt lemondok tisztségemről, elnökségi tagságomról!”

A közgyűlés tudomásul vette és megköszönte Szűcs László elnöki munkáját. Szűcs László egyébként nem szakad el a futballtól, továbbra is ő tartja karban a pályát, öltözőt, illetve az U14-es csapat edzője marad, valamint a felnőtt csapat játékosa is. Szűcs László lemondása után a közgyűlés meg is választotta új elnökét, Kanalas Róbert személyében.

Archív fotó (2020. Sportbál)
Marsovszki Dániel – Szűcs László – Kanalas Róbert

Alelnöknek Marsovszki Dánielt újraválasztották, a másik alelnök pedig Pöszmet Zsolt lett, így az elkövetkezendő 5 évben ők fogják alkotni az FC Szegvár Sportegyesület vezetőségét, megbízatásuk 2026. március 17-én fog lejárni. A vezetőség megválasztása után az új elnök, Kanalas Róbert szólt a közgyűléshez:

„Először is köszönöm a közgyűlésnek, hogy megválasztott. Mindenki előtt ismert, hogy a vírus helyzet sok nehézséget okozott, de ahogy az FC Szegvár Facebook oldalán követhető, felnőtt csapatunk mindent megtesz a lehető legjobb helyezés megszerzésért. Külön kiemelném Bagi Endre edzőnk önzetlen munkáját, illetve játékosaink megtörhetetlen lendületét. Egy pár szót szeretnék mondani a vezetőség jövőbeli terveiről. Céljaink között szerepel a pálya felújítása, a létesítmény korszerűsítése. Sportpálya világítás létrehozása azért, hogy télen ne kelljen vidékre eljárni edzésekre. Az elkövetkezendő időszakban, ha lehet pályázni ilyen jellegű dolgokra, akkor az önkormányzat segítségével mindenképp pályázni fogunk. Szeretnénk az U14-es csapat mellett minél több utánpótlás csapatot létrehozni, versenyeztetni. A tavaly sikeresen lebonyolított sportbálat, ha a vírushelyzet engedi, idén is mindenképp meg szeretnénk szervezni. Köszönettel tartozunk Szegvár lakosságának illetve minden támogatónknak. Hajrá Szegvár!”

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató