Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Véget ért a szezon

2 692

Az FC Szegvár Sportegyesület számára véget ért a 2020/2021-es szezon.

Június 5-én szombaton a felnőtt csapat megtartotta szezonzáró vacsoráját, a menüt Bihari Pál rendező főzte. Bagi Endre vezetőedző elégedetten értékelte a csapat szezonját, a következő évben a dobogó lesz a célkitűzés. A felnőtt csapat az utolsó fordulóban a Fábiánsebestyén KSC-t fogadta volna, de a vendégek nem jöttek el Szegvárra, így a mérkőzést 3:0-ra a hazaiak nyerték. A Felnőtt csapat a bajnoki tabellán a 4. helyen végzett, az U14-es csapat pedig 7. lett.


Június 12-én a Tűzköves Alapítvány és Bagi Mátyás szervezésében sor kerül a Szegvári Fitt Napra, a rendezvény keretein belül bemutatták az oda látogatóknak felnőtt és U14-es csapatokat, illetve gyűjtést szerveztek az Egyesületnek, melyen „Hajrá Szegvár!” feliratú szilikonkarkötőt lehetett vásárolni 500 Ft / darab áron. A rendezvény végére 60.000 forint gyűlt össze a Sportegyesület számára, az összeget mosógépre fordítja majd az Egyesület – nyilatkozta Kanalas Róbert elnök.

Június 18-án 18 órakor a Millenniumi parkba kapott meghívást Szabó László szegvári vállalkozótól és Antal Péter gyógyszerész úrtól a szegvári U14-es focicsapat, hogy az ott kialakított focipályát egy egymás közti barátságos mérkőzésen felavassa. Szűcs László az U14-es csapat vezetőedzője fújta a sípot a csapatoknak, a 17 gólt hozó mérkőzésen végül a zöldek győztek 9:8 arányban.

  • A zöld csapat tagjai: Fazekas Dávid, Szatmári Egon Virgil, Horváth Kristóf, Bánfi Matthew István.
  • A kék csapat tagjai: Ocskó Levente Ferenc, Csikós Márk Marcell, Orosz Gábor Ferenc, Lantos Krisztián László.

A SZEG-VÁR-LAK egyesület szervezésében ugyanezen a napon akadályverseny volt. Az FC Szegvár Sportegyesületet is felkérték a szervezők egy állomás levezénylésére, Pöszmet Zsolt alelnök koordinálta a sportegyesület állomását.

Másnap, június 19-én egy szép délelőttöt töltött el a sportpályán az U14-es focicsapat a szülőkkel, az elnökséggel, valamint a vezetőedzővel. A rendezvényhez hozzájárult az Érdi Zöldséges, az Ász Söröző és a Szegvári Kisbolt, a csirkepaprikást pedig Kanalas Róbert elnök főzte a szülők segítségével. A Tűzköves Alapítvány is ellátogatott a rendezvényre.

Kanalas Róbert elnök:

„Véget ért a szezon, úgy gondolom elégedetten lehet értékelni a felnőtt és a gyermek csapatunk eredményeit. A felnőtt csapat fantasztikus tavaszt produkált, Bagi Endre kitűnő munkát végzett, megbeszéltük, hogy a jövőben is szeretné ellátni az edzői feladatokat.
A felnőtt csapat szezonzáróján elmondtam a csapatnak, hogy ha valaki el szeretne igazolni, azt lehetőleg június 20-ig jelezze, 3 ember jelezte távozását, mindhármuk egy újonnan alakuló Megyei IV. osztályú csapatba távoznak.
A június 12-i Fitt Nap kapcsán ezúton is köszönjük a támogatást minden személynek, aki karkötőt vásárolt, illetve a kezdeményezést a Tűzköves Alapítványnak és Bagi Mátyásnak, a mosógép már meg van rendelve, várjuk, hogy megérkezzen.
Köszönjük a felkérést Szabó Lászlónak és Antal Péternek, hogy az U14-es csapatot felkérte, hogy felavassák falunk új focipályáját.
Június 19-én délelőtt lezártuk az U14-es csapat szezonját is, a gyerekekkel és a szülőkkel közösen eltöltöttünk egy fantasztikus délelőttöt, megjelent Szenczi Zsolt az önkormányzat nevében mint képviselő, aki támogatta a családi napot üdítővel és fánkkal. A Tűzköves alapítvány részéről Vajda Gabriella és Csatordai Endre látogatott el, akik mosóporral és öblítővel támogatták egyesületünket. Köszönjük a támogatást a szülőknek, az Ász Sörözőnek és a Kisboltnak.
Két magánszemélytől is kaptunk támogatást, egyenként 100.000 forintot kapott az egyesületünk, köszönjük Dancsó Anitának és Pécsi Zsoltnak.
Hamarosan indul a következő szezon, a nevezéseket már leadtuk, melyeket szokás szerint az alelnökeink, Marsovszki Dániel és Pöszmet Zsolt koordinált.
A mosógép is megérkezett, amit a Fitt napon összegyűlt összegből vásároltuk!”

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató