Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Vidám óévbúcsúztató

1 716

Néhány évig gondot jelentett községünkben, hol és hogyan töltsük az utolsó estét, a szilvesztert, ha nincs baráti összejövetel a láthatáron.
Szerencsére a Művelődési Ház családi rendezvénye három éve egyre magasabb színvonalon gondoskodik azokról, akik szeretnének kimozdulni otthonról. Idén is 240 személy találta meg kellemes szórakozását Nagyné Edit és Kovács Ildikó szervezésének köszönhetően. 
Fél hét tájban gyülekezni kezdett a vendégsereg, és elfoglalta helyét a szépen megterített névjegykártyás asztaloknál. Italról mindenki egyénileg gondoskodott, és az első pohár mellé már gondoskodtak a színjátszók műsorról is Heltai Jenő: A Herkules-bonbon című darabjával.
A Gazsó-Szűcs duó zenéje a 9 órakor kezdődő vacsorához szólt, amikor is jó étvággyal fogyasztottuk Terike néni (Ágostonné) töltött káposztáját és Szécsényi György két hatalmas bogrács marhapörköltjét. 
Még javában élveztük a vacsora utáni beszélgetést, mikor ismét a színjátszók jelentek meg egy kedves jelenet erejéig, ahol a poénok egymást érték, megnevettetve a közönséget.
A tánc kezdete sok embert vonzott a parkettre, hogy önfeledten, ritmusra mozogjunk át az új évbe egy pohár pezsgővel és frissen főtt virslivel. 
A tombolahúzás elég soká kezdődött, addig senki sem akart hazamenni, aki pedig megvárta a zenészek végkimerülését, hajnali ötkor távozott.
Mindenki kulturáltan szórakozott, 8 órakor kezdődhetett a nagytakarítás, mosogatás a rendezők részéről. Köszönjük minden közreműködő fáradozását!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató