Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Születésnap

2 236

2005. április 9-én egy szép családias és baráti ünnepség részesei lehettünk. Utcánk megbecsült lakója Majzik Ferenc ünnepelte a 60-ik születésnapját. A régi és mostani munkatársai, barátai köszöntötték az ebéddel kezdődő szép találkozón. Az ebéd megkezdése előtt a tsz és a kft mostani vezetői köszöntötték az ünnepeltet. Elek Sándor és Tóth László méltatták az 1964 óta és a mai napig végzett munkáját. Utána közösen elénekeltük a Himnuszt és megkezdődött az ebéd. Csigaleves és birkapörkölt. A finom ételek előállításán a Szabó testvérek fáradoztak, a felszolgálást a munkatársak fiatal női és férfi tagjai végezték.
Ebéd után a többi vendég kezdte el a születésnapi köszöntéseket. Elsőnek Muzsik Miklós régebbi kft vezető egy kis nosztalgiázó visszaemlékezéssel kezdte. Ezután a Rozmaring Népdalkör, amelynek az ünnepelt is oszlopos tagja sok szép népdallal és magyar nótával köszöntötték ifj. Ternai József vezetéséve, aki a továbbiakban is gyönyörűen tangóharmonikázott és kísérte a nótázó vendégeket. Nagyon sok szeretettel halmozták el az apjukat a nem Szegváron élő felnőtt fiai is. Miközben a finom sütemények és italok fogyasztása közben megindult a beszélgetés és nótázás.
Az ünnepély fénypontja a közvetlen munkatársak köszöntése volt. Egy hatalmas gázégős tortával, amit hatvan szál égő gyertyás torta kísért. A torták nagyságára jellemző, hogy a felszeletelés után minden vendégnek, kb. 70 személynek, telt belőle.
Búcsúzáskor is még a további években is jó egészséget és ilyen szép, tartalmas életet kíván:
Pusztai János Gábor

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató