Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Találtam egy gyöngyszemet!

865

Egy kedves hölgy hívott telefonom a minap. Büszkén említette, hogy iskolájuk szegvári tanulója I. helyen végzett egy országos tanulmányi versenyen. Figyelmembe ajánlotta és el is küldte a hódmezővásárhelyi hetilap cikkét. Ezt szó szerint idézem:

„Országos I. helyezett a Gregusból
A Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyi Verseny Mezőgazdasági alapismeretek szakmacsoportjában I. helyen végzett Mészáros István, a hódmezővásárhelyi Gregus Máté Szakközépiskola diákja.
A Nemzeti Szakképzési Intézet szakmai versenyét április 6. és 8. között rendezték meg Győrben. Mészáros István elmondta, a verseny 4 órányi elméleti felmérőből és 20 perc szóbeli megmérettetésből állt. Az „A” és „B” tételből álló szóbeli vizsgán a mezőgazdasági fémes gépelemekről és a talajvédelem, talajszennyezés témaköréről kellett beszélnie.
Mészáros István a tárgyi nyereményen és a pénzjutalmon kívül meghívást kapott a győri egyetemre, valamint eredményét sikeres emeltszintű érettséginek tekintik a tantárgyban.
Láng István, az iskola igazgatója gratulált diákjuk eredményéhez. „Úgy érzem, hogy folytatjuk a hagyományokat: múlt évben az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt nyertük meg, most pedig a szakközépiskolások között voltunk elsők.” Hozzáfűzte, szakmailag mindenképpen olyan hagyományokkal rendelkezik az iskola, amit érdemes folytatni. A Gregus Máté Szakközépiskola diákjai elismert szintű oktatásban részesülnek”
(Majoros)

Köszönöm Baranyi Imréné iskolatitkárnak, hogy felhívta a figyelmünket a szegvári fiatalemberre.
Büszkék vagyunk mindannyian, hogy Szegvárról, közülünk került a hódmezővásárhelyi középiskolába Mészáros István. Elsőnek lenni nagy dolog. Kívánjuk, hogy a tanulásban, a magánéletében ehhez hasonlóan érje el kitűzött céljait. 
A szerkesztőség és az olvasók nevében gratulálunk.
„Ha Szegvár egy ékszerdoboz Csongrád megyében, akkor Mészáros István gyöngyszem benne.”

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató