Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A Művelődési Ház decemberi programjai

1 697

– November 8-án 17 órakor akkreditált, 60 órás angol nyelvi tanfolyam indult. Még várunk jelentkezőt a középhaladó csoportba. Érdeklődni Kovács Ildikónál lehet.
– November 12-én sikeresen zajlott le a tangóharmonikás szakmai nap. A Budapestről érkezett előadók hasznos ismeretket adtak át az érdeklődőknek.
– November 18-án a Forray-s bál a játszótérért a Forray Máté Általános Iskola szervezésében került megrendezésre. A jó hangulatról a Lézer Zenekar gondoskodott. 
– November 25-én  a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub 16. baráti találkozója volt. Forgó Albert zenélt. A jelenlévő nyugdíjas klubok érdekes táncos, verses, énekes műsorral szórakoztatták a jelenlévőket.

Decemberi program-ajánlatunk:

– 2006. december 28-án a Három testőr című musical megtekintésére a szegedi Sportcsarnokba. szervezünk színházbuszt. A jegy ára: 3900 Ft. Érdeklődni és jelentkezni a jegy árának befizetésével lehet a Művelődési Házban 2006. december 15-ig.
– Az Operaházba szervezünk kirándulást, egyenlőre még üres helyekkel. Fontos: a Szegedi Szabadtéri előadásokra (Macskák, Marica Grófnő) december 11-lehet a jegy árának befizetésével jelentkezni.
– Az Életmód Klub december 14-én tarja foglalkozását gyermekfoglalkoztatóval egybekötve.

Téli varázs programsorozat

– December 2. Betlehem felállítása
– December 5-6. délután Házhoz megy a Mikulás
– December 6. 13.30. A Mikulás puttonyában egy kedves film érkezik: Mickie egér, Volt kétszer egy karácsony (A karácsony jó, ha kétszer van, kétszer olyan jó.)

Karácsony közeleg, lelkemben bizsereg ezernyi apró tűje

– December 12. 15 órakor Batyus Klubkarácsony. Fellép: Tűzköves Színjátszó Csoport, Tini-Nox táncosok, Break. Sok szeretettel várjuk Önt! 
– December 12. 14 órától Karácsonyi Aranykapu, szalmadísz,, fajáték, könyv, Unicef termékek, gyertyák, mézeskalács, kézimunka.
– December 13. 9-18 óráig Aranykapu és Luca napi népszokások felelevenítése.
– December 17. 15 órakor Karácsonyi játszóház a Belevaló Klub, és a Kézműves Szakkör tagjainak közreműködésével: gyertyamártás, mézeskalács sütés, szalmázás, gyöngyékszer, és karácsonyfadísz készítése, fafaragás.
– December 21. Karácsonyi Suli-buli
– December 22. 11 óra karácsonyi hangverseny
– December 22. 17 órakor Kultúrapártolók Körének karácsonya, a Szőlővesszők Együttes koncertje.
– December 23. 15 óra: szegvári fotósok kiállításának megnyitója (Antal Renáta, Berezvai László, Kovács Lajos, Lehoczky család, Lucz Ferenc, Magyar Antal, Purgel Zoltán, Rácz Attila és Zbigniew Głuszczak). A kiállítást megnyitja Horváth Dezső a Délvilág újságírója, valamint Zbigniew Głuszczak.
– December 23. 19 óra Karácsonyi Néptánc Gála
– December 26. 16 órakor mozirajongóink számára a karácsonyi meghitt hangulatban filmvetítés
– December 28. 10 órakor Szilveszteri játszóház a Belevaló Klubban
– December 28-án a Három Testőr című musicalra szervezünk színházbuszt Szegedre.
– December 29. 9 órakor fűzzünk gyöngyből kéményseprőt a könyvtárban
– December 29-én 9-órától előszilveszteri baráti találkozó a Belevaló klub és a Kékvirág klub tagjaival.
– December 31-én 18 órakor családi szilveszter. Tűzköves Színjátszó Csoport, gyermekjátszók, hastáncosok. Jegyek igényelhetők a Művelődési Házban.

Szilveszter

A nagy sikerre való tekintettel az Egyesített Közművelődési Intézmény munkatársai 2006-ban is családi hangulatú Szilveszteri mulatsággal szeretné zárni az esztendőt, az Ön jelenlétében. 
A jegyvásárlás, és helyfoglalás elkezdődött a Művelődési Házban.

Pótszilveszter!

2007. január 13-án Szegváron is bemutatkozik a vajdasági Martonosi Révész együttes .
Aki szereti a mulatós , talpalávalót, tartson velünk. A részletes a program a plakátokon.

Vegyék igénybe szolgáltatásainkat, rendezzék a Művelődési Házban családi eseményeiket. Igényeljék asztalainkat, székeinket rendezvényeikre!

A Művelődési Ház nyitva tartása:

– Hétfő: 9- 20 óráig
– Kedd: 11-20 óráig
– Szerda: 9- 20 óráig
– Csütörtök: 9- 20 óráig
– Péntek: 14-20 óráig
– Szombat: Zárva
– Vasárnap: 15-20 óráig

A hivatalos nyitva tartástól eltérni csak a Művelődési Ház munkatársaival egyeztetve lehet. Kérjük szíves megértését!
2006-ban – mint már bizonyára tudják – Teleház létesült a Művelődési Házban a Kurca-Völgye Egyesület és a Fiatal Gazdák Országos Szövetsége közreműködésével. Az eMagyarország pont bővült ki gépekkel és szolgáltatásokkal.
Érdeklődjön személyesen a lehetőségekről! Kérjük, hogy óvja a berendezéseket, s erre figyelmeztesse társait is! A Művelődési Ház nyitva tartási idejében vehetik igénybe szolgáltatásainkat!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 
Érdeklődjenek személyesen, vagy a (63)364-816-os telefonon, mely üzenetrögzítőként és fax-készülékként is működik. A Művelődési Ház e-mail címe: szegvarekimuv@freemail.hu 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató