Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Diákvilág

0 391

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg.


Kedves Olvasók!
Gyorsan elteltek a karácsonyi ünnepek és már ránk köszöntött az újév. Diákjaink kipihenték magukat a téli szünetben. Sajnos nem szánkózhattak, hógolyózhattak, de reméljük még lesz rá lehetőség.
Decemberben közel 70 fő alsós gyerek vett részt a szentesi cirkuszi gálaműsoron. A Vöröskeresztes Mikulás ünnepségen is remekül szórakoztak a tanulóink. Élvezték a Seres Formáció koncertjét. A szegedi megyei karácsonyi ünnepségen 50 fő vett részt. Ezen a napon mindenki választhatott az érdeklődésének megfelelő programot.
A decemberi Suli-bulin diákjaink adtak műsort. A rendezvényen a pedagógusokon, szülőkön kívül részt vettek iskolánk nyugdíjasai is. A szervezők a 7. és a 3. osztályos tanulók voltak Balogh Ágnes, Vass Tibor, Dr. Lehoczkyné Kehrer Anikó és Lukács Istvánné osztályfőnökök vezetésével. Köszönjük Piti Tibornak a felajánlott fenyőfát, valamint a szülők finom süteményeit. 
December 22-én az alsósok a zeneiskola növendékeinek hangversenyén vettek részt. A testvérosztályok meglátogatták egymást. Ajándékkal kedveskedtek társaiknak. A felsősök templomi hangversenyen voltak. Csodálatos élményben volt részük. Köszönjük. 
Az elmúlt számban tévesen jelent meg az alsós mesemondó verseny eredménye. Elnézést kérünk. Helyesbítünk: 
1-2. osztály: 
1. helyezést ért el Pallai Boglárka 1. o.
2. helyezést ért el Szabó Diána 2. o.
3. helyezést ért el Bihari Rebeka 2. o.
A Salgótarjánban megrendezett karate versenyen Győri Martin 2. osztályos tanuló 2. helyen, Gojdár Kamilla a 4. helyen végzett. Felkészítőjük Erdei Sándor. Gratulálunk.
Januárban kerül sor a már hagyománynak számító mesevetélkedő 2. fordulójára. 
A féléves bizonyítványokat január végén osztják ki az osztályfőnökök. Kívánunk minden tanulónak szép bizonyítványt.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Akár ez is tetszhet
Hozzászólások
Hozzászólások betöltése

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató